perjantai 18. toukokuuta 2012

PERJANTAI 25.5.


PIHLAJAVESI: Pihlajaveden Nuorisoseurantalon valtaa kansainvälinen JamIT! -sessio klo 18-02. Luvassa on ”rento jami-ilta Nässän tyyliin kansainvälisin maustein”. Tästä ja muista nuorisoseuran tapahtumista on tietoa täällä: http://www.pihlajavedennuorisoseura.fi/tapahtumattulevat.html

JYVÄSKYLÄ: Galleria Harmoniassa (Hannikaisenkatu 39) on Graphica Creativa -näyttelyn ilmainen yleisöopastus klo 16.30-17.30.

Nykyrunoista koostettu draamallinen tarina Pimeänä puhallan kattoon on nähtävissä Bar Vakiopaineen teatterissa (Kauppakatu 6) klo 19 alkaen. Esiintyjinä ovat Noora Happonen ja Antti Suora, dramatisointi ja ohjaus ovat Mirka Seppäsen käsialaa. Teksteissä mukana jyväskyläläisiä runoilijoita, mm. Kristian Blomberg, Mari Koski, V.S. Luoma-aho, Olli-Pekka Tennilä. Viimeinen esitys on sunnuntaina klo 19.

Jyväskyläläiset nuoret järjestävät nuorille suunnatun Lutakko Jäissä 2012 -tapahtuman Jelmu ry:n vapaaehtoistyöntekijöiden avustuksella. Tapahtumapaikkana on tietenkin legendaarinen Tanssisali Lutakko (Messukatu 3) ja ohjelmassa on paikallisten nuorten bändien esityksiä sekä pelejä ja kisoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti