perjantai 18. toukokuuta 2012

MAANANTAI 21.5.


HANKASALMI: Ala-Keiteleen musiikkiopisto järjestää kevätkonsertin Kuuhankaveden koululla (Koulutie 14) klo 18 alkaen. Samalla reissulla on mahdollisuus tutustua myös päivähoitolasten taiteeseen Hankasalmen pääkirjastossa sekä Aseman ja Niemisjärven kirjastoissa.

RUTALAHTI: Rutalahden Nuorisoseuran teatteri esittää näytelmän Welcome to Kälkyä Mr. Woodson nuorisoseuran talolla klo 19.

ÄÄNEKOSKI: Äänekosken nuorisoteatteri Varjolapset ja Äänen vuoksi -projekti esittävät Ella ja Paterock -musiikkinäytelmän Painotalon Mikkosalissa (Kalevankatu 2, Äänekoski). Esityksen musiikki, lavastus ja valot ovat nuorten omaa käsialaa. Ohjauksesta vastaa Pilvi Honka. Maanantain ensi-ilta alkaa klo 18. Lisätietoja näytelmästä ja esitysajoista löytyy täältä:

Ja Äänekoskella käydessä kannattaa tutustua kaupunginkirjaston Hoikkassalin (Wessmanninkatu 2) Omaksi iloksi -näyttelyyn. Näyttelyssä on esillä Anna Liisa Flinkmanin öljyväri- ja pastellimaalauksia. Näyttely on avoinna ma-ke klo 12-19 ja to-pe klo 12-16.

KINNULA: Viitasaaren alueen musiikkiopiston kesäkonserttia pääsee nauttimaan Kinnulan seurakuntasalissa klo 18 alkaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti